Vrijedno pojačanje za Bordo tim! Aperto d.o.o novi sponzor FK Sarajevo

August 01 2018

Fudbalski klub  Sarajevo dobio je vrijedno pojačanje uoči utakmica 2. pretkola kvalifikacija za Evropa ligu protiv Atalante. Naime, domaća firma Aperto d.o.o novi je sponzor našeg kluba, te će podržati rad Bordo-bijelog kolektiva u narednom periodu.

“Svaki novi partner za nas je jako bitan i drago mi je što je Aperto prepoznao kvalitet FK Sarajevo i onoga što FK Sarajevo kao brend nudi. Za nas je ovaj vid podrške dodatna obaveza da ostvarujemo još bolje rezultate i zahvaljujem se Aperto d.o.o na zaista vrijednoj podršci.”, izjavila je Anela Potura, Direktorica marketinga FK Sarajevo.

Novi sponzor našeg kluba nudi širok asortiman: alkoholnih i bezalkoholnih pića, namirnica za pripremu svih vrsta jela te neprehrambenih proizvoda za ugostiteljstvo. Profesionalno osoblje firme Aperto stoji na raspolaganju kako u pozivnoj centrali, tako i prilikom posjete jedne od poslovnica i prilikom narudžbe Aperto osigurava dostavu u najkraćem roku.

“Ponosni smo da smo partner i dio priče jednog od najuspješnijih sportskih kolektiva u Bosni i Hercegovini. Aperto se pozicionirao na domaćem tržištu kao kvalitetan,fleksibilan i pouzdan partner,koji je od početka prilagodio svoju uslugu visokim zahtjevima kupaca i partnera. Zadovoljan kupac i partner je glavna misija našeg poslovanja. FK Sarajevo želimo puno sreće i uspjeha u utakmici protiv Atalante i domaćim takmičenjima i vjerujemo da će nas učiniti sretnim i ponosnim” , rekao je Adnan Šteta, Direktor Aperto d.o.o

Izvor FK Sarajevo: https://fksarajevo.ba

Write a Reply or Comment