Aperto D.O.O – na InHoReCa Confest Sarajevo

June 16 2018

CONFEST

ISKUSTVO.

Agencija Altermedia d.o.o.koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u saradnji sa FMCG sektorom u regiji i izdavač specijaliziranog časopisa IN HORECA je organizator IN HORECACONFEST-a 2018.

MAGAZIN.

Pokrenut 2015 godine, časopis IN HORECA danas je postao jedan od najpouzdanijih izvora informacija i edukativnog sadržaja za sve one koji se bave turizmom, gastronomijom i hotelijerstvom.

INDUSTRIJA.

Tokom ove manifestacije će se predstaviti predavači koji će prenijeti svoja iskustva, prezentirati trendove i moguće inovacije u ovom segmentu, pored okupljanja izlagača koji aktivno sudjeluju u Horeca industriji.

Agencija Altermedia d.o.o.koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u saradnji sa FMCG sektorom u regiji i izdavač specijaliziranog časopisa IN HORECA je organizator IN HORECACONFEST-a 2018. Pokrenut 2015 godine, časopis IN HORECA danas je postao jedan od najpouzdanijih izvora informacija i edukativnog sadržaja za sve one koji se bave turizmom, gastronomijom i hotelijerstvom. Tokom ove manifestacije će se predstaviti predavači koji će prenijeti svoja iskustva, prezentirati trendove i moguće inovacije u ovom segmentu, pored okupljanja izlagača koji aktivno sudjeluju u Horeca industriji.

IZLAGAČI PO SEGMENTIMA

Write a Reply or Comment